Facebook Instagram Whatsapp
Contul Meu
Felicitare Cadou
Discretie 100%
Livrare in 3 ore
Livrare Zilnic 8-20
Flori. Surprize. Bucurii.
Felicitare Cadou
Discretie 100%
Livrare Zilnic 8-20
Flori. Surprize. Bucurii.
Florărie Locală Târgu Mureș
Livrare gratuită ÎN 1-3 ore ÎN Tg-Mureș
Livrare Oriunde ÎN Jud. Mureș ÎN 2-4 ore

Florile in Diferite Momente

In randurile care urmeaza vom mentiona cateva recomandari in ceea ce privesc florile, mai exact cum le trimitem, unde se afla persoana careia ii trimitem flori si alte informatii utile pe care este bine sa le cunoastem atunci cand trimitem flori persoanelor dragi noua.

1. Este bine sa stim ca atunci cand trimitem flori cuiva drag noua, alaturi de un cadou, este cel mai indicat ca florile sa fie naturale, nu artificiale.

2. Numarul florilor din buchet este si el la fel de important atunci cand le trimitem cuiva drag noua pentru ca pot avea semnificatii diferite. De exemplu, un singur fir de floare il trimitem numai iubitei sau sotiei. In rest, este indicat sa optam pentru buchete cu mai multe flori intr-un buchet. Florile, este de bun gust sa le trimitem fara ambalaj.

3. Sunt situatii in care persoana careia ii trimitem flori se afla in spital si dorim sa ne transmitem afectiunea fata de ea si atunci este bine sa tinem cont de urmatoarele recomandari: in aceasta situatie este indicat sa trimitem flori discrete de marime redusa care sa nu aiba un miros foarte strident.

4. Este bine sa tinem cont si de diferentele culturale din anumite tari unde culoarea florilor are cu totul alt mesaj. De exemplu, in Romania florile albe simbolizeaza puritatea iar in Japonia florile albe sunt flori mortuare.

5. Bine de stiut atunci cand trimitem flori este si numarul florilor pe care le contine un buchet. De exemplu in Romania numarul par de flori este destinat pentru evenimente mortuare iar numarul impar de flori pentru persoane vii la toate tipurile de evenimente: aniversari, onomastici, nunti, botezuri, logodne, sau pur si simplu cand dorim sa trimitem un buchet cu flori cuiva drag noua.

Published by

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare Tg. Mures 1-3ore, jud. Mures 2-4ore
Luni-Duminica 8-20

FLORARIE ONLINE TARGU MURES

CALITATE si ZAMBET Garantat

0
  0
  Coș Cumpărături
  Coșul este golÎnapoi la magazin
  Open chat
  Bună ziua
  Vă putem ajuta?
  Feedback
  Feedback
  Spune-ne despre experiența ta...
  Înainte
  Lasă-ne adresa de email, dacă vrei să te contactăm.
  Înapoi
  Trimite
  Mulțumim!