Flori Proaspete
Flori Proaspete
Felicitare Cadou
Livrare în 3 ore
Poză Buchet
Poză Buchet
Felicitare Cadou
Felicitare Cadou
Flori. Cadouri. Bucurii.
Flori. Cadouri. Bucurii.
Flori Proaspete
Flori Proaspete
Livrare în 3 ore
Livrare în 3 ore
Poză Buchet
Poză Buchet
Felicitare Cadou
Felicitare Cadou
Florărie online Locală Târgu-Mureș
Livrare Gratuită Tg-Mureș, Zilnic 07:00-22:00
Livrare Jud. Mureș, Zilnic 07:00-22:00
Livrare România, în 24 de Ore
Livrare ORIUNDE în Lume, în 48 de Ore

Flori online Tg Mures

Floraria noastra ofera livrare flori online tg mures in maxim de 3 ore de la finalizarea comenzii si livram oriunde in judetul mures in maxim 4 ore de la finalizarea comenzii.

Toate livrarile le onoram prin curierii nostrii angajati care sunt foarte buni cunoscatori ai tutror evenimentelor pentru care au misiunea a livra cu succes comenzile dumneavoastra.

Toate produsele pleaca de la noi in masini speciale cu suport special pentru buchete care sunt pastrate in vaze cu apa pentru a-si pastra prospetimea pana la momentul livrarii la destinatari.

Prin serviciul de livrare flori tg mures floraria noastra isi asuma responsabilitatea totala in calitatea tuturor florilor din buchete si din aranjamentele florale.

Florile le procuram direct din Olanda si din Ecuador care sunt cele mai de calitate flori pentru ca sunt cultivate de catre horticultori cu studii de specialitate, experienta si traditie din tata in fiu culturilor de flori intinse pe hectare de pamant.

La floraria noastra floriinmures.ro gasiti o gama variate de sortimente de flori dar si cadouri pentru care puteti opta atunci cand doriti ca surpriza sa fie si aromata, poate fi o sampanie, o sticla cu vin de calitate de pe plaiuri muresene, sau ceva dulce precum torturi dupa retete traditionale si proaspete de la cofetaria cu care colaboram.

Puteti opta pentru o ciocolata prin care transmiteti si un mesaj cum ar fi de exemplu „multumesc„ prin ciocolata merci, „te iubesc„ prin ciocolata milka inima sau raffaello simbolul iubirii in materie de ciocolata fina preserata cu fulgi de cocos care ii confera un aspect distinct prin care faceti o impresie nobila.

Serviciul nostru prin care asiguram livrare flori online tg mures este unul dintre punctele noastre forte pentru ca avem proprii curieri angajati si facem asta din anul 2008 perioada in care am livrat mii de buchete si aranjamente florale la toate tipurile de evenimente din viata de zi cu zi si am facut o multime de bucurii persoanelor dragi ale clientilor nostrii care creste de la an la an datorita seriozitatii si profesionalismului nostru care tratam fiecare comanda cu maxima atentie si respectam in tocmai cerintele clientului nostru.

Livrăm flori frumoase din anul 2008
Livrare Tg. Mureș 1-3 ore, jud. Mureș 2-4ore
CREĂM ȘI LIVRĂM CU PLĂCERE, Zilnic 07:00-22:00
Florărie online Târgu Mureș
Florărie online Târgu Mureș
CALITATE și ZÂMBET Garantat
CALITATE și ZÂMBET Garantat
0
  0
  Coș Cumpărături
  Coșul este golÎnapoi la magazin
  Open chat
  Bună ziua
  Feedback
  Feedback
  Spune-ne despre experiența ta...
  Trimite
  Mulțumim!