Whatsapp Facebook Instagram
Contul Meu
Felicitare Cadou
Felicitare Cadou
Felicitare Cadou
Discretie 100%
Felicitare Cadou
Livrare în 3 ore
Felicitare Cadou
Livrare Zilnic 8-21
Felicitare Cadou
Flori. Zâmbete. Bucurii.
Felicitare Cadou
Felicitare Cadou
Felicitare Cadou
Discretie 100%
Felicitare Cadou
Livrare Zilnic 8-21
Felicitare Cadou
Flori. Zâmbete. Bucurii.
Florărie Locală Târgu-Mureș
Livrare gratuită 1-3 ore ÎN Târgu-Mureș
Livrare Oriunde 2-4 ore ÎN Jud. Mureș

Florarie Tg Mures

Florarie Tg Mures - Flori IN Mures
Florarie Tg Mures – Flori IN Mures

FloriINmures.ro florarie Tg Mures care livram buchete si aranjamente florale de calitate la domiciliu si la firme in Tg Mures si in judetul Mures in toate localitatile si satele prin curieri proprii intr-o maniera eleganta si discreta.

Buchete, aranjamente florale, flori in cutie, surprize dulci toate livrate la timp de catre floraria online din Tg Mures, Flori IN Mures.

Florarie Tg Mures cream si livram coroane si derivatele funerare la evenimente funerare la capela si la cimitir. La inmormantare in tinuta vestimentara de culoare neagra unde prezentam condoleantele dumneavoastra direct unui membru al raposatului/raposatei.

Puteti sa aduceti un ultim omagiu unei persoane care din pacate a plecat dintre noi dar se indreapta spre o lume mai buna si vesnica.

Alegetii sa ii fiti alaturi printr-o coroana sau derivate funerare prin intermediul florariei noastre care va prelua comanda. O executam, livram la capela in seara priveghiul unde depunem coroana sau derivatele funerare la locul special destinat.

Prezentam unui membru din familia raposatului/ei condoleantele dumneavoatra si ultimul omagiu pe care il transmiteti.

Personalul nostru merge la astfel de evenimente intr-o tinuta vestimentara de culoare complet neagra. Cunoastem cutumele evenimentelor funerare in detaliu. Ne adresam si in limba maghiara la evenimentele funerare cu persoane maghiare pentru ca totul sa fie de calitate si profesionist.

Dupa ce alegeti coroana funerara sau derivatele funerare putei opta pentru plata online cu cardul direct in site. Pentru transfer bancar online in conturile florariei noastre unde avem mai multe monede si in valutele: euro, usd, cad, huf, gbp.

Alte monede le puteti regasiti in site-ul nostru la rubrica Cum Platesc aici sunt detaliile necesare pentru plata coroanei/derivatele funerare. Plata cu cardul direct in site confirmarea o primim instant si comanda dumneavoastra intra in procesare. Plata virament online bancar, rugamintea sa trimiteti captura de ecran (screeshot) cu dovada platii, ulterior comanda dumneavoastra se proceseaza.

Livrare
Livrare Tg. Mureș 1-3 ore, jud. Mureș 2-4ore
Luni-Duminică 8-21
Florărie online Târgu Mureș
Florărie online Târgu Mureș
CALITATE și ZÂMBET Garantat
CALITATE și ZÂMBET Garantat
0
  0
  Coș Cumpărături
  Coșul este golÎnapoi la magazin
  Open chat
  Bună ziua
  Feedback
  Feedback
  Spune-ne despre experiența ta...
  Trimite
  Mulțumim!