Flori Proaspete
Flori Proaspete
Felicitare Cadou
Livrare în 3 ore
Poză Buchet
Poză Buchet
Felicitare Cadou
Felicitare Cadou
Flori. Cadouri. Bucurii.
Flori. Cadouri. Bucurii.
Flori Proaspete
Flori Proaspete
Livrare în 3 ore
Livrare în 3 ore
Poză Buchet
Poză Buchet
Felicitare Cadou
Felicitare Cadou
Florărie online Locală Târgu-Mureș
Livrare Gratuită Tg-Mureș, Zilnic 07:00-22:00
Livrare Jud. Mureș, Zilnic 07:00-22:00
Livrare România, în 24 de Ore
Livrare ORIUNDE în Lume, în 48 de Ore

Florarie online Tg Mures

Floraria noastra floriinmures.ro este o florarie online tg mures din anul 2008, an in care am pornit la drum si in online pentru ca tot mai multi clienti ne solicitau sa le livram flori persoanelor dragi lor direct la usa casei sau la locul de munca.

Tot in aceasta perioada, anul 2008, multi dintre clientii nostrii fideli si nu numai, au ales calea strainatatii pentru o viata mai buna pe care si-o doreau. De atunci am ales sa livram buchete de flori si aranjamente florale atat in Targu Mures intr-un interval de 3 ore de la finalizarea comenzii.

In 2-4 ore livram oriunde in judetul Mures in toate localitatile si satele, uneori si limitrof judetului Mures la cerea expresa a clientilor nostrii care au pe cineva drag langa judetul Mures.

Suntem o florarie online tg mures locala, cu personal bine pregatit cu floristi cu experienta dar si tineri cu idei si tendinte noi in materie de design floral si cromatica pentru a crea orice tip de buchet floral si aranjament floral.

Toate comenzile le onoram si le livram prin curieri proprii care sunt buni cunoscatori in procedurile de livrare.

Suntem atenti la detaliile fiecarei comenzi livrate cu succes in termenul de livrare selectat de catre clientii nostrii care sunt in numar tot mai mare an de an fapt pentru care le multumim si ne angajam sa fim din ce in ce mai buni in fiecare zi.

Ca si florarie online tg mures suntem prima florarie locala care am deschis activitatea in mediul online fapt care ne-a facut sa fim foarte responsabili si profesionisti in acest domeniu de activitate.

Am pastrat si vom pastra dorinta noastra nesecata pentru calitate si bun gust in satisfacerea nevoilor fiecarui client, de la noi fiecare buchet si aranjament pleaca asa cum si l-a dorit clientul nostru.

Floristii nostrii inteleg exact cerintele clientilor si le respecta in tocmai la fiecare buchet si aranjament floral pe care il creaza cu drag si maiestrie.

La noi in florarie florile sunt mereu proaspete, ne aprovizionam zilnic direct din Olanda si Ecuador pentru a fi mereu pregatiti sa va onoram comenzile intr-o maniera profesionista si eleganta la adresa si ora selectata de catre dumneavoastra.

Livrăm flori frumoase din anul 2008
Livrare Tg. Mureș 1-3 ore, jud. Mureș 2-4ore
CREĂM ȘI LIVRĂM CU PLĂCERE, Zilnic 07:00-22:00
Florărie online Târgu Mureș
Florărie online Târgu Mureș
CALITATE și ZÂMBET Garantat
CALITATE și ZÂMBET Garantat
0
  0
  Coș Cumpărături
  Coșul este golÎnapoi la magazin
  Open chat
  Bună ziua
  Feedback
  Feedback
  Spune-ne despre experiența ta...
  Trimite
  Mulțumim!