Whatsapp Facebook Instagram
Contul Meu
Felicitare Cadou
Discretie 100%
Livrare in 3 ore
Livrare Zilnic 8-21
Flori. Zâmbete. Bucurii.
Felicitare Cadou
Discretie 100%
Livrare Zilnic 8-21
Flori. Zâmbete. Bucurii.
Florărie Locală Târgu-Mureș
Livrare gratuită 1-3 ore ÎN Târgu-Mureș
Livrare Oriunde 2-4 ore ÎN Jud. Mureș

Cum Cumpar

Pasii la plasarea comenzii:

1. Se alege produsul dorit, se adauga in cosul cu produse din site-ul nostru iar ulterior se poate opta prin plata cu cardul de debit sau cardul de credit la bancile partenere: BT Star, BRD Finance, Card Avantaj, Alpha Bank. Garanti Bank, unde poti achita si in rate alegand numarul de rate dorit. Noi primim instant confirmarea platii si comanda intra in procesare si ulterior o livram in data si la ora selectata.

2. Poti opta si pentru plata prin virament bancar online in mai multe valute sau in contul nostru in moneda RON, iar ulterior viramentului Tau un consultant al florariei noastre iti va confirma plata si comanda intra in procesare si livrare la data si ora selectata. Pentru a fi mai simplu dupa ce ai ales produsul dorit, ne poti apela telefonic sau ne poti scrie prin WhatsApp la numarul de telefon afisat pe pagina noastra 0733509795, unde ne atasezi intr-un mesaj screenshot-ul cu plata iar comanda intra in procesare si livrare la data si ora selectata.

Toate conturile in care ne poti efectua plata se gasesc in rubrica ”Cum Platesc” si daca doresti poti achita si prin intermediul Revolut la numarul: 0733509795, unde un consultant iti va confirma primirea banilor in Revolut si comanda intra in procesare si livrare la data si ora selectata.

Livrare Tg. Mures 1-3ore, jud. Mures 2-4ore
Luni-Duminica 8-20

FLORARIE ONLINE TARGU MURES

CALITATE si ZAMBET Garantat

0
  0
  Coș Cumpărături
  Coșul este golÎnapoi la magazin
  Open chat
  Bună ziua
  Vă putem ajuta?
  Feedback
  Feedback
  Spune-ne despre experiența ta...
  Trimite
  Mulțumim!