Whatsapp Facebook Instagram Tik Tok
Contul Meu
 +40733 509 795
Flori Proaspete
Flori Proaspete
Felicitare Cadou
Livrare în 3 ore
Poză Buchet
Poză Buchet
Felicitare Cadou
Felicitare Cadou
Flori. Cadouri. Bucurii.
Flori. Cadouri. Bucurii.
Flori Proaspete
Flori Proaspete
Livrare în 3 ore
Livrare în 3 ore
Poză Buchet
Poză Buchet
Felicitare Cadou
Felicitare Cadou
Florărie Locală Târgu-Mureș
Livrare Gratuită Tg-Mureș, Zilnic 07:30-22:00
Livrare Jud. Mureș, Zilnic 07:30-22:00

Cum Cumpar

Pasii la plasarea comenzii:

1. Se alege produsul dorit, se adauga in cosul cu produse din website-ul nostru. Noi primim instant confirmarea platii si comanda intra in stadiul de procesare. In pasul final urmeaza sa o livram in data si la ora selectata.

2. Poti opta si pentru plata prin virament bancar online in mai multe valute sau in contul nostru in moneda RON, iar ulterior viramentului Tau un consultant al florariei noastre iti va confirma plata si comanda intra in stadiul de procesare si livrare la data si ora selectata. Pentru a fi mai simplu dupa ce ai ales produsul dorit, ne poti apela telefonic sau ne poti scrie prin WhatsApp la numarul de telefon afisat pe pagina noastra 0733509795, unde ne atasezi intr-un mesaj screenshot-ul cu plata efectuata iar comanda intra in stadiul de procesare si livrare la data si ora selectata.

3. Toate conturile bancare ale noastre in care ne poti efectua plata se gasesc in rubrica ”Cum Platesc” si daca doresti poti achita si prin intermediul Bancii Revolut la numarul de telefon: 0733509795 si al Bancii Transilvania prin BT Pay la numarul de telefon: 0733509795. La aceste 2 metode de plata un consultant al florariei noastre va confirma imediat plata si comanda intra in stadiul de procesare si livrare la data si ora selectata.

4. Poti opta plata prin PayPal cu adresa: contact@floriinmures.ro unde se selecteaza moneda Euro in website. La aceasta metoda de plata noi primim instant sms de la compania PayPal si comanda intra in stadiul de procesare si livrare la data si ora selectata.

5. Poti opta plata prin: Western Union, Smith&Smith sau Money Gram cu datele:
Nume: Laurentiu Prenume: Adrian, Adresa: Targu-Mures, Judetul Mures, Bulevardul Pandurilor, Nr. 27, Telefon 0733509795. Pasul final este cel in care ne trimiti chitanta cu plata pe WhatsApp pe numarul de telefon: 0733509795 sau prin e-mail pe adresa: contact@floriinmures.ro unde un consultant va preia comanda si o proceseaza in sistem. Pasul final urmeaza sa o livram in data si la ora selectata.

Livrăm flori frumoase din anul 2008
Livrare Tg. Mureș 1-3 ore, jud. Mureș 2-4ore
CREĂM ȘI LIVRĂM CU PLĂCERE, Zilnic 07:30-22:00
Florărie online Târgu Mureș
Florărie online Târgu Mureș
CALITATE și ZÂMBET Garantat
CALITATE și ZÂMBET Garantat
0
  0
  Coș Cumpărături
  Coșul este golÎnapoi la magazin
  Open chat
  Bună ziua
  Feedback
  Feedback
  Spune-ne despre experiența ta...
  Trimite
  Mulțumim!