Flori Proaspete
Flori Proaspete
Felicitare Cadou
Livrare în 3 ore
Poză Buchet
Poză Buchet
Felicitare Cadou
Felicitare Cadou
Flori. Cadouri. Bucurii.
Flori. Cadouri. Bucurii.
Flori Proaspete
Flori Proaspete
Livrare în 3 ore
Livrare în 3 ore
Poză Buchet
Poză Buchet
Felicitare Cadou
Felicitare Cadou
Florărie online Locală Târgu-Mureș
Livrare Gratuită Tg-Mureș, Zilnic 07:00-22:00
Livrare Jud. Mureș, Zilnic 07:00-22:00
Livrare România, în 24 de Ore
Livrare ORIUNDE în Lume, în 48 de Ore

Crizantema – Semnificatie, Origine – 1 Noiembrie, Ziua Tuturor Sfintilor

Crizantema Alba semnifica necazul si jelirea. In Europa, in anumite tari Crizantema Alba e o floare funerara fiind folosita pe coroane si jerbe funerare. PE 1 NOIEMBRIE, Ziua Tuturor Sfintilor, se obisnuieste sa se duca la cimitir Crizantema Alba in semn de regret pentru cei decedati. In ROMANIA, Crizantemele Rosii, care mai sunt denumite si „Dumitrite„ sunt asociate iertarii, impacarii si tristetii. In Romania, pe data de 26 octombrie, e Sarbatoarea Ortodoxa Sfantul Dumitru al carui floare e considerata. 

Pentru popoarele asiatice, Crizantemele sunt extrem de importante… in China de exemplu, un oras antic a fost numit Ju-Xian care in traducere inseamna „Orasul Crizantema„. Exista si Legende care leaga Crizantemele de puterea Divina. Sunt Legende vechi crestine care spun ca steaua care i-a condus pe Magi la Bethleem, aratandu-le locul unde se nascuse Mantuitorul, s-a intrupat sub forma unei Crizanteme Aurii.Crizantemele au si efecte terapeutice cum ar fi ceaiul din petalele acestei minunate flori care ajuta la mentinerea calciului in organism, reduce nivelul de colesterol din sange si regleaza functiile inimii. Pe langa aceste trei beneficii mai are o multime de beneficii terapeutice in afectiuni precum: Tensiune arteriala, dureri de genunchi, bronsita cronica, herpes, parodontoza, guturai-pierderea mirosului; alte efecte precum: intareste sistemul imunitar, detoxifica organismul.

Pentru a obtine aceste beneficii terapeutice asupra organismului se iau o mana de petale peste care se pune 0.5 litri cu apa clocotita. Se acopera si se lasa la infuzat 30 de minute dupa care dupa bunul plac se indulceste cu miere sau zaharina. Este indicat sa se bea acest ceai seara inainte de culcare timp de 2-3 saptamani; efectele rezultate sunt o stare de bine generala, elimina durerile de cap si tiuitul urechilor si imbunatateste vederea. In incheiere despre Crizanteme, Imparatul Japoniei cand a vazut Crizantema a fost atat de puternic impresionat incat a desemnat-o sigiliu imperial. Tot in Japonia exista si un festival „Festivalul Fericirii„ care este dedicat acestei minunate flori, Crizantema.

Published by

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrăm flori frumoase din anul 2008
Livrare Tg. Mureș 1-3 ore, jud. Mureș 2-4ore
CREĂM ȘI LIVRĂM CU PLĂCERE, Zilnic 07:00-22:00
Florărie online Târgu Mureș
Florărie online Târgu Mureș
CALITATE și ZÂMBET Garantat
CALITATE și ZÂMBET Garantat
0
  0
  Coș Cumpărături
  Coșul este golÎnapoi la magazin
  Open chat
  Bună ziua
  Feedback
  Feedback
  Spune-ne despre experiența ta...
  Trimite
  Mulțumim!