Flori Proaspete
Flori Proaspete
Felicitare Cadou
Livrare în 3 ore
Poză Buchet
Poză Buchet
Felicitare Cadou
Felicitare Cadou
Flori. Cadouri. Bucurii.
Flori. Cadouri. Bucurii.
Flori Proaspete
Flori Proaspete
Livrare în 3 ore
Livrare în 3 ore
Poză Buchet
Poză Buchet
Felicitare Cadou
Felicitare Cadou
Florărie online Locală Târgu-Mureș
Livrare Gratuită Tg-Mureș, Zilnic 07:00-22:00
Livrare Jud. Mureș, Zilnic 07:00-22:00

Cu fiecare ocazie speciala avem o stare de spirit foarte buna si asteptam cu nerabdare sa ajungem la acel eveniment unde ne intalnim cu oamenii nostrii dragi cu care ne face o deosebita placere sa stam de vorba si sa cionim un pahar cu ceva preferat de fiecare.

Ocaziile speciale din viata noastra sunt momentele in care timpul nu mai conteaza pentru ca suntem absorbiti de momentele in care stam la masa cu familia, prietenii unde ne simtim in largul nostru dar sunt si mese de afaceri in care sarbatorim rezultatele bune de pe urma carora culegem roadele colaborarii.

Cu fiecare ocazie speciala ne intalnim uneori cu persoane cu care nu ne-am vazut de foarte multa vreme dar cu care de fiecare data cand ne vedem avem senzatia ca timpul a stat in loc si continuam sa depanam amintirile comune si continuam discutiile exact de unde le-am lasat la ultima intalnire.

Ocaziile speciale sunt evenimentele de viata de toate tipurile cunoscute si sunt momentele in care dorim sa fim pe masura asteptarilor.

In fiecare dintre aceste evenimente florile sunt cadoul special care decoreaza si dau o stare de spirit placuta prin spendoarea si cromatica lor de neegalat.

Fiecare floare are simbolistica ei la care se adauga si numarul lor pe care il alegem in functie de fiecare ocazie speciala cum ar fi de exemplu aniversarea zilei de nastere in care alegem un buchet de flori cu cifra de ani pe care o implineste persoana noastra draga si culoarea pe care o stim ca o prefera sau daca nu stim culoarea preferata optam pentru o culoare vie, vivace cum este portocaliul, galbenul si chiar rosul.

Pentru fiecare dintre noi aceste momente sunt unice si dorim sa le pastram vii in amintirea noastra de-a lungul anilor.

In functie de evenimentul dumneavoastra va prezentam toate produsele noastre menite sa de-a un strop de culoare si prin care sa creati o emotie si o stare de bucurie persoanelor dragi voua la care adresa in situatia in care nu este posibil sa fiti prezenti noi putem sa va indeplinim dorinta si le livram la adresa unde doriti la ora selectata in comanda dumneavoastra.

Ocazie Speciala

Showing all 390 results

Livrăm flori frumoase din anul 2008
Livrare Tg. Mureș 1-3 ore, jud. Mureș 2-4ore
CREĂM ȘI LIVRĂM CU PLĂCERE, Zilnic 07:00-22:00
Florărie online Târgu Mureș
Florărie online Târgu Mureș
CALITATE și ZÂMBET Garantat
CALITATE și ZÂMBET Garantat
0
  0
  Coș Cumpărături
  Coșul este golÎnapoi la magazin
  Open chat
  Bună ziua
  Feedback
  Feedback
  Spune-ne despre experiența ta...
  Trimite
  Mulțumim!