Facebook Instagram Whatsapp
Felicitare Cadou
Discretie 100%
Livrare in 3 ore
Livrare Zilnic 8-20
Flori. Surprize. Bucurii.
Felicitare Cadou
Discretie 100%
Livrare Zilnic 8-20
Flori. Surprize. Bucurii.
  • Slider 1
  • Slider 2
  • Slider 3
Coroana Funerara Targu Mures
Coroana Funerara Targu Mures

Dupa ce se efectueaza plata noi, FloriInMures.ro, va emitem factura fiscala si o expediem pe e-mail catre Dvs..

Coroane funerare Targu Mures si derivatele funerare la Priveghi si/sau la Inmormantare la Cimitir, in Tg-Mures. Oriunde in judetul Mures, in tinuta vestimentara de culoare complet neagra intr-o maniera profesionista unde inmanam personal unui membru al familiei raposatului/ei.

Livram coroane funerare si in judetul Mures in toate localitatile si satele judetului mures de luni si pana duminica. Intre orele 09-21 la priveghi si/sau la inmormantare unde inmanam personal unui membru al familiei raposatului/raposatei.

Coroane funerare cu livrare gratuita in Targu Mures.

Intr-o maniera profesionista prin curieri proprii, atenti la detaliile livrarii. Cunoscatori ai ritualului unei ceremonii cum este priveghiul si inmormantarea, in tinuta vestimentara de culoare complet neagra, de luni si pana duminica intre orele 09-21.

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete si buna calitate pentru a se pastra mai mult timp. Structura coroanei este metalica si rezistenta, decorata cu crengute de brad natural. La cererea dumneavoastra concepem si modele de coroane funerare personalizate din florile pe care le preferati si pe care le doriti inserate in coroana.

Livram la evenimente funerare incepand din anul 2008 unde am transmis gandurile sincere si condolentele clientilor nostrii catre membrii familiilor indurerate.

Avem optiunea gratuita de a va informa cu stadiul comenzii dumneavoastra. Prin e-mail, sms sau whatsapp unde puteti bifa in momentul plasarii comenzii in site sau telefonic faptul ca doriti sa fiti la curent cu stadiul comenzii dumneavoastra. Toti clientii nostrii primesc fotografiile cu coroana comandata prin whatsapp sau prin e-mail unde o pot vizualiza.

Livram cu autoturisme special adaptate si in conditii de maxima protectie cu manusi de unica folosinta de culoare neagra.

Orele de livrare pe care le alegeti pentru livrare sunt respectate de catre floraria noastra. Preferam sa ajungem la capela sau la inmormantare inainte cu minum 45 de minute inainte de a incepe evenimentul funerar. Pentru a avea suficient timp si a prezenta personal mesajul dumneavoastra familiei indurerate. Pe fiecare coroana aplicam panglica scrisa de mana cu mesajul dumneavoastra.

Coroane Funerare

Se arată toate cele 23 de rezultate

Livrare Tg. Mures 1-3ore, jud. Mures 2-4ore
Luni-Duminica 8-20

FLORARIE ONLINE TARGU MURES

CALITATE si ZAMBET Garantat

0
X
Aveti intrebari?
Buna
Cu ce va putem ajuta?
Powered by