Flori Proaspete
Flori Proaspete
Felicitare Cadou
Livrare în 3 ore
Poză Buchet
Poză Buchet
Felicitare Cadou
Felicitare Cadou
Flori. Cadouri. Bucurii.
Flori. Cadouri. Bucurii.
Flori Proaspete
Flori Proaspete
Livrare în 3 ore
Livrare în 3 ore
Poză Buchet
Poză Buchet
Felicitare Cadou
Felicitare Cadou
Florărie online Locală Târgu-Mureș
Livrare Gratuită Tg-Mureș, Zilnic 07:00-22:00
Livrare Jud. Mureș, Zilnic 07:00-22:00

Cadouri ne place tuturor sa primim dar atunci cand le oferim persoanelor noastre dragi ne simtim mult mai bine, mai ales atunci cand le vedem in ochi bucuria pe care le-o facem la inmanarea cadourilor cu ocazia zilei de nastere, aniversare casatorie, onomastica, sau pur si simplu de dragul unei persoane pe care dorim sa o vedem fericita si zambind din suflet.

Alegerea unui cadou este foarte simpla atunci cand stim gusturile persoanei careia dorim sa ii cumparam un cadou. Atunci cand insa nu cunoastem gusturile unei persoane este bine sa optam pentru un cadou clasic, cadou care de cele mai multe ori este foarte bine primit si apreciat cum ar fi de exemplu o sticla cu bautura fina si de buna calitate, sau o cutie cu ciocolata.

Sunt ocazii in care dorim sa fim mai aparte si atunci alegem o sticla cu sampanie si un tort proaspat de caltate preparat in acea zi. Cadouri ne place sa oferim si cu ocazia semnarii unui contract sau a unui parteneriat de afaceri, ocazie pe care dorim sa o celebram intr-un mod elegant si burghez deschizand o sticla de sampanie fina de foarte buna calitate.

La floraria noastra puteti alege unul dintre aceste cadouri ori de cate ori doriti sa faceti o bucurie unei persoane importante din viata dumneavoastra.

Fiecare cadou il livram ambalat corespunzator si intr-un ambalaj special destinat fiecarui produs. Cadouri oferim si noi in anumite perioade in care avem promotii la care alaturi de buchete si aranjamente florale oferim cadou dulciuri, sampanie, vinuri si torturi de la cofetaria partenera.

In ultima perioada tot mai multi clienti ai nostrii opteaza si pentru un cadou alaturi de flori pentru a marca momentele importante din viata persoanelor dragi lor.si intr-un mod „dulce„!

Oriunde te-ai afla pe glob alege calitatea si bunul gust atunci cand ii oferi cadou persoanei tale dragi! Noi iti garantam livrarea intr-o maniera profesionista si eleganta direct la usa casei sau la biroul persoanei careia alegi sa ii trimiti alaturi de flori si un cadou pe care te invitam sa il selectezi din sortimentele noastre in functie de persoana si momentul pentru care doresti sa il marchezi!

Cadouri

Showing all 160 results

Livrăm flori frumoase din anul 2008
Livrare Tg. Mureș 1-3 ore, jud. Mureș 2-4ore
CREĂM ȘI LIVRĂM CU PLĂCERE, Zilnic 07:00-22:00
Florărie online Târgu Mureș
Florărie online Târgu Mureș
CALITATE și ZÂMBET Garantat
CALITATE și ZÂMBET Garantat
0
  0
  Coș Cumpărături
  Coșul este golÎnapoi la magazin
  Open chat
  Bună ziua
  Feedback
  Feedback
  Spune-ne despre experiența ta...
  Trimite
  Mulțumim!