Flori Proaspete
Flori Proaspete
Felicitare Cadou
Livrare în 3 ore
Poză Buchet
Poză Buchet
Felicitare Cadou
Felicitare Cadou
Flori. Cadouri. Bucurii.
Flori. Cadouri. Bucurii.
Flori Proaspete
Flori Proaspete
Livrare în 3 ore
Livrare în 3 ore
Poză Buchet
Poză Buchet
Felicitare Cadou
Felicitare Cadou
Florărie online Locală Târgu-Mureș
Livrare Gratuită Tg-Mureș, Zilnic 07:00-22:00
Livrare Jud. Mureș, Zilnic 07:00-22:00

Buchete de trandafiri proaspati cu livrare gratuita in Targu-Mures, de luni si pana duminica intre orele 09-21, si livrare in judetul Mures in toate localitatile si satele de luni si pana duminica intre orele 09-21.

Livrarile le onoram prin curieri proprii intr-o maniera profesionista cu manusi de unica folosinta. Curierii nostrii sunt atenti la toate procedurile de livrare astfel incat experienta fiecarui client sa fie una foarte buna.

Trandafirii sunt cele mai comandate flori de la noi din florarie mai ales cei rosii si albi. Rosii care sunt oportuni pentru a transmite mesaje de dragoste si pasiune unei persoane foarte dragi dumneavoastra. Cei albi pentru a multumi unei persoane si pentru a-i trimite ganduri sincere si genuine. Fiecare buchet pe care il comandati de la Flori IN Mures.ro este din cele mai proaspete flori si mai atent selectate pentru ca buchetele sa fie superbe si frumoase.

Buchete de trandafiri livram si pe culorile roz, portocaliu, galben, si multicolori proaspati si frumosi. Buchetele noastre sunt create cu drag si pasiune de catre florista noastra Maria. Aceasta pregateste fiecare buchet cu multa grija si profesionalism. Respecta cromatica si bunul gust, toate acestea pentru ca fiecare buchet sa arate superb si cu bun gust.

Cream si buchete la comanda personalizate la care ne puteti trimite o poza cu un buchet care va place si pe care doriti sa-l cream special pentru dumneavoastra pentru zile speciale din viata dumneavoastra si a persoanelor dragi pe care le aveti si carora doriti sa le faceti o supriza placuta alegand sa trimiteti prin noi un buchet cu trandafiri pe culoarea preferata si culoare prin care sa va transmiteti gandurile catre persoana dumneavoastra draga.

Buchetele le livram in maxim 3 ore de la comanda dumneavoastra. Gratuit in Targu-Mures si livram gratuit oriunde in judetul mures in maxim 4 ore de la comanda dumneavoastra.

Buchete de Trandafiri

Showing all 307 results

Livrăm flori frumoase din anul 2008
Livrare Tg. Mureș 1-3 ore, jud. Mureș 2-4ore
CREĂM ȘI LIVRĂM CU PLĂCERE, Zilnic 07:00-22:00
Florărie online Târgu Mureș
Florărie online Târgu Mureș
CALITATE și ZÂMBET Garantat
CALITATE și ZÂMBET Garantat
0
  0
  Coș Cumpărături
  Coșul este golÎnapoi la magazin
  Open chat
  Bună ziua
  Feedback
  Feedback
  Spune-ne despre experiența ta...
  Trimite
  Mulțumim!