Flori Proaspete
Flori Proaspete
Felicitare Cadou
Livrare în 3 ore
Poză Buchet
Poză Buchet
Felicitare Cadou
Felicitare Cadou
Flori. Cadouri. Bucurii.
Flori. Cadouri. Bucurii.
Flori Proaspete
Flori Proaspete
Livrare în 3 ore
Livrare în 3 ore
Poză Buchet
Poză Buchet
Felicitare Cadou
Felicitare Cadou
Florărie online Locală Târgu-Mureș
Livrare Gratuită Tg-Mureș, Zilnic 07:00-22:00
Livrare Jud. Mureș, Zilnic 07:00-22:00
Livrare România, în 24 de Ore
Livrare ORIUNDE în Lume, în 48 de Ore

Buchete de trandafiri

Buchete de trandafiri se pot oferi aproape in fiecare moment si ocazie in care ne aflam sau la care dorim sa participam fie ca este un membru al familei, mama, tata, frate sora, verisor, nepot, nepotel, unchi, sau o prietena careia dorim sa ii facem o surpriza si optam pentru un buchet de flori proaspete si de cea mai buna calitate.

La floraria noastra floriinmures.ro avem o doamna deosebita pe nume Maria care este florista noastra de foarte multi ani, si care este si designer floral cu competente certificate in horticultura si cultivarea florilor in special buchete de trandafiri.

Trandafirii sunt cei mai populari printre florile care se aleg in foarte multe ocazii sociale si evenimente sociale in care participam cu cea mai mare placere de fiecare data in care avem ocazia.

Fiecare culoare de trandafir are o semnificatie pe care este bine sa o cunoastem atunci dorim sa cumparam un buchet de trandafiri sau un buchet care sa contina si trandafiri printre florile din buchet.

Incepem cu cea mai aleasa culoare, rosu, este o culoare pasionala, puternica, vivace, pe care o preferam de cele mai multe ori pentru iubita, sotie, prietena.

Alb, este culoarea pe care o aleg persoanele care printr-un buchet de trandafiri albi doresc sa multumeasca unei persoane dragi sau unei persoane care le-a servit, ajutat, in semn de recunoastina si apreciere.

Roz, este o culoare aleasa de persoanele rafinate si delicate, care doresc sa transmita aceste mesaje unei persoane.

Galben, este culoarea preferata de persoanele intelepte, cu un spirit burghez, care sunt in acelasi timp si persoane puternice in ansamblul lor.

Portocaliu, este culoarea prefarata a persoanelor curajoase, entuziaste, care au dorinte permanente de a evolua pe toate planurile, atat in viata cat si in cariera profesionala sau liberala, aici ne referim la avocati, antreprenori si liberi profesionisti care activeaza in domenii de activitate de inalta precizie si creativitate.

Buchete de trandafiri se pot oferi ca si dar conex atunci cand mergem la o nunta, botez, onomastica, aniversare, nunta de argint, nunta de aur, alaturi de cadourile pe care le oferim la aceste evenimente frumoase la care participam cu placere la fiecare ocazie.

Livrăm flori frumoase din anul 2008
Livrare Tg. Mureș 1-3 ore, jud. Mureș 2-4ore
CREĂM ȘI LIVRĂM CU PLĂCERE, Zilnic 07:00-22:00
Florărie online Târgu Mureș
Florărie online Târgu Mureș
CALITATE și ZÂMBET Garantat
CALITATE și ZÂMBET Garantat
0
  0
  Coș Cumpărături
  Coșul este golÎnapoi la magazin
  Open chat
  Bună ziua
  Feedback
  Feedback
  Spune-ne despre experiența ta...
  Trimite
  Mulțumim!